Tiki Wonders

110_F_81186390_hsBr9N0tV5V8NmxhwkuyYiOy98eCCVhj

Tiki Wonders har jättefin layout och en mycket glad och mysig stämning. Det känns lite som att vara på semester när man spelar. Det är synd att det inte erbjuder något bonusspel, men roligt att ha chans på en fet Jackpot.

Tiki Wonders har en pardisö-design med symboler som ananascocktails, färgglada papegojor, surfande infödingar och glada delfiner. Spelet har tre rader och fem hjul och mysiga bakgrundsljud som för tankarna till en stillsam strand i tropikerna samt trevliga melodislingor när man vinner.

Spela Tiki Wonders hos Betsson, här!

Spelregler
Tiki Wonders har fem hjul, 30 insatslinjer och fyra spelnivåer. Myntvärdet kan ställas in till 0.01 upp till 0.5. Det finns en knapp som heter MAXINSATS och trycker man på den istället för den vanliga startknappen så spelas alla värden automatiskt på max, endast myntvärdet ska ställas in av dig i förväg. Med högsta myntvärdet, 0.5, blir maxinsatsen 60 €. Tiki Wonders kan man också spela med hjälp av en AUTO-funktion där spelet snurrar hjulen åt en. Man ställer in de värden man vill spela med (nivå, antal linjer och myntvärde) samt hur många spinn mellan 10-1000 man vill att spelet ska spela åt en. Det finns en stoppknapp som avbryter auton som kan användas när som helst.

Vinst
När likadana symboler dyker upp efter varandra i en aktiv insatslinje så har man en vinst, bara scattersymbolen är undantag från denna regel. Längst ner till vänster på slotmaskinen finns ett PAYTABLE där alla vinster presenteras. Man kan vinna i flera linjer under samma snurr, men endast den högsta vinsten in varje linje betalas ut.

Wild
Tiki Wonders wildsymbol är en surfande inföding med snidad ansiktsmask. Wildsymbolen fungerar lite som en joker som kan ersätta alla andra symboler i spelet, förutom scattersymbolen och jackpotstjärnan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *