Online Bingo

852_2_big

Bingo är som ett lotteri – det är ett spel av lycka. Ytterligare, till att lära spela Bingo är både enkelt och roligt. Det finns massor av variationer i sättet att Bingo spelas och att lära sig spela Bingo och alla dess varianter kan visa sig vara ett spännande tidsfördriv, en med många olika priser på spel. Men de grundläggande principerna är desamma och att du kommer att upptäcka att även lära sig spela Bingo, alla principer tillämpas på alla viktiga Bingo kort.

Bingo kortet är tryckt med sin egen unika numrerade rutnätet, vanligen från 1 upp till 90, och är ordnade i kolumner och rader. Det finns en uppringare som ringer slumpvis utvalda siffror för spelarna att markera sina kort. Det kommer att beslutas innan spelet börjar vad mönster av siffror som behövs för att vinna. Exempelvis kan spelaren behöver för att få alla nummer på sina kort, känd som en kåk, eller en rad eller kolumn, eller kanske två rader, etc.

Bingo kom från ett spel som heter Beano, som kallas så eftersom spelarna som omfattas av numren på sina kort med bönor. Numera spelare använder ofta vad som kallas en målarkludd eller Dabber för att markera deras nummer. Dessa är ofta fluorescerande färg så att när man spelar i ett mörklagt hall de kan fortfarande ses.

Bingo finns i olika typer av lokaler från kasinon till arkader och hallar by. I Amerika är Bingo ofta spelas i hallar som drivs av kyrkan eller välgörenhetsorganisationer. Om du skulle älska att stanna hemma och spela Bingo Det kan även spelas på Internet!

Det finns många människor som gillar att lägga till spänningen och spela mer än ett Bingo kort i taget. Varnas, detta är inte så lätt som det låter! Spela bingo innebär en del skicklighet och en hel del tur. Den som ringer skrika varje nummer i snabb följd, ofta inom några sekunder från varandra. Du måste vara väldigt snabb med dina ögon och fingrarna för att hänga med, och det finns lite tid att fundera. Det är inte för fega!

Om du föredrar att spela en säkrare version, kan online bingo vara väl värt att överväga. Spelaren ges några random kort genereras av datorn, och det finns ofta en anläggning för att använda ett “auto-målarkludd”. Det är här datorn markerar dina kort för dig, så det spelar ingen roll om du missar ett nummer eller två. Datorn kommer även kallar “Bingo!” för dig om du har turen att vinna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *